tiistai 4. syyskuuta 2012

Tunnetun tamperelaisen maahanmuuttokriitikko Seppo Lehdon teemat ja vaihtoehtoiset arvovalinnat kuntalaisille kunnallisvaaleissa Tampereella pakolaisten vastaanoton rajoittaminen, sekä ko asioiden jarruttaminen, koululaisten kielivalinnat parkkoruotsista eroon, tunnelihankkeen vastustaminen, jne yhteiseksi hyväksemme

Tunnetun tamperelaisen maahanmuuttokriitikko Seppo Lehdon teemat ja vaihtoehtoiset arvovalinnat kuntalaisille kunnallisvaaleissa Tampereella pakolaisten vastaanoton rajoittaminen, sekä ko asioiden jarruttaminen, koululaisten kielivalinnat parkkoruotsista eroon, tunnelihankkeen vastustaminen, jne yhteiseksi hyväksemme


Muistakaamme: Kunnallinen itsehallinto antaa oikeuden kieltäytyä pakolaisten vastaanotosta Samoin kaavoituksessa: Omakotitontteja ja kunnan omaa vuokratuotantoa lisää

Tiivisrakentamisesta eroon. Mieluummin puutarhakaupunkimaista uudisasutusta kuin betonielementtirakentamista. Ahdasrakentaminen luo epäsuotuisia ajatuksia.

Oma kunnon piha luo vakautta ja mielenrauhaa, toisin kuin kommunismiajan mieleen tuovat tulitikkutalot, joissa pihaa ei edes ns. kusenheiton vertaa.

Älytöntä kerrostaloahtamista / rakennuttamista Tampereella. Siitä on päästävä eroon.

Naapurikunnat pienempinä väestömääriltään antavat moninkertaisesti enempi omakotitontteja rakentamiseen. 

Missä sielu, keho lepää muuta kuin omassa puutarhassa?

Ottakaamme rennosti ja vaatikaamme suomalaisille kunnon asuntokantaa mätien hometalojen ja erilaisten karsinoiden sijaan.


Islam- ja maahanmuuttokriitikko Seppo Lehto rajattoman maahanmuuton ja islamin kritisoija ja vastustaja "Ei kannettu vesi kaivossa pysy", eikä velaksi syöminen tuo onnea, saati toisten rahoittaminen velkarahalla. 

Tukekaamme suomalaisuutta ja alkuperäkansojen oikeuksia omalla maallaan esim. Tiibet vapaaksi Kiinan miehityksestä tapaan ;)? .. vai eikö riitä kantti?

Herätkää toimimaan kansakuntamme hyväksi esim oheisin jumppaohjein ja nautitaan yhdessä harmoniasta?




------------------------------


Anna tukesi kuntavaaleissa Tampereella Seppo Lehdolle

http://kuntavaaliehdokas-tampere.blogspot.com/

Tamperelainen kuntavaaliehdokas Seppo Lehto syö mustaamakkaraa.  Valitse sinäkin suositeltava turvallinen tapa puolukkahillon ja maidon kanssa 

----------------------------------------


Tampereelle ja tamperelaisille pitää saada omakotitontteja tarjolle riittävästi


Monet ihmiset haluaisivat asua pientalossa, mutta nykyisin se ei ole valitettavasti mahdollista kaupungin puutteellisen kaavoituksen takia. Rakentamatonta maata Tampereen alueella kyllä riittää esimerkiksi kaupungin pohjoisosissa Aitolahdesta alkaen. Vuosikymmenet unohduksissa ollut Aitolahden / Kiikkisten salmen siltahanke voitaisiin käynnistää. Näin Aitolahden alue tulisi kiinteämmäksi osaksi Tamperetta ja 10 kilometriä lähemmäs keskustaa. Mahdollinen raitiotie sallii, mikäli niin päätämme tulevaisuudessa nopean väylän Aitolahteen.
Huomioitavaa on että Tampereen keskustassa on mahdollisuuksia potentiaaliseen kaavoitukseen ja rakentamiseen. Jostain syystä kaupungin omat voimavarat eivät nykyisellään tunnu riitävän, vaihtoehtona voisimme turvautua kaavoitussopimuksiin yksityisten yritysten ja yhteisöjen kanssa. Kuntalain perusteella valta säilyy viimekädessä kaupungilla.
Asuintonttien ja pientaloalueiden kaavoitusta ei saa kuitenkaan tehdä kaupunkilaisille tärkeiden puisto-, urheilu- ja virkistysalueiden kustannuksella. Keskusta-asujat arvostavat  hiljaisuutta, liikuntamahdollisuuksia ja raikasta ilmaa. Kaupin alue on rauhoitettava ehdottomasti rantarakentamiselta, samoin Iidesjärven ympäristö.
Vuokra-asuntotuotantoa pitää lisätä niin että jatkossa etusijalle laitetaan suomalaisperäiset alkuperäkansan edustajat. Jos joku haluaa tulla arabiemiraateista tai mustasta Afrikasta, niin hommatkoon omarahoitteisen asunnon, ilman kunnan vuokra-asunto-oikeutta. Kunnan ja yleishyödyllisten verovaroin rakennettujen edullisten asuntojen saanti pitää olla etuoikeutetusti suomalaisille alkuperäkansan asunnottomille ja opiskelijoille.

----------------------------------------

http://tampere-kunnallisvaaliehdokas.blogspot.fi/

-------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti